fredag, november 24, 2006


Just nu håller jag på med lite grejer som jag inte borde lägga upp här, så jag langar upp något gammalt istället. Så här är ett skolprojekt typ. En liten informationsbok om polen. här är en uppslaget.

tisdag, november 21, 2006


Fick lite inspiration förut ute på stan till att göra typ gulliga gubbar.. lite tjejiga så.. men denna har mustasch så den är inte tjejig. Tanken är alltså ett t-shirt tryck.

torsdag, november 16, 2006


litet skojprojekt. en bok om typografi, jag tyckte det va passande att göra den lite som en skiss för ett typsnitt. har inte orkat färglägga den på något sätt och kommer nog aldrig o göra det heller.. jag är inte i en mörk tid i mitt liv bara för att jag gör allt svartvitt utan det mest blir så, ska göra något i mycket färg någon dag för att bevisa det!

onsdag, november 15, 2006


I år läser jag psykologi i skolan. perfekt lektion o rita på.
Har tänkt en del men efter övervägande plus en mans medhåll har jag nu kommit fram till att jag får lägga upp lite sånna här oseriösare saker också.

tisdag, november 14, 2006


det började med att jag ville göra en bräda med svart grund istället för vit. sedan hade jag tänkt att måla på ett helt annat sätt men jag ändrade mig och började måla med en posca penna istället.. på tal om det så är montana gold just namnet värd.
ähh säga vad man vill, jag tycker den blev ganska skön ändå.
"måste ses i verkligheten"

fredag, november 10, 2006


Det har varit uppe en del med förpackningar i mitt huvud, mycket från skolan också. tänkte jag skulle ta tag i och göra något. Fick använt mitt typsnitt på den också, nöjd faktiskt.

onsdag, november 08, 2006



Gustav ville lära sig göra sånna här grejer i skolan så jag o han tog tag i situationen o lärde oss lite.. iden är ju väldigt snodd men det kan vara användbart.. varsågoda att avända denna som bakgrund. (den är i 1280x1024)

torsdag, november 02, 2006



Här är mest iden (fattar inte hur det ordet stavas) iaf. inget gjort än men tror jag kommer göra en tisha som ser ut såhär. sjukt matchande med brädan. börjar gilla o göra hela produktlinjer som ska säljas i paket. inte för att jag säljer något men om jag hade så hade jag sålt sånna här serier. perfekt för folk som är dåliga på att matcha o så.
idag har jag dubbla sockar på mig. det säger en hel del.
undrar egentligen om det är någon som läser dessa texterna.
o specieillt vad det är för folk som besöker denna sida.


onsdag, november 01, 2006


även svart-vitt är svinfräscht! tror denna hade gjort sig bra tillochmed när man har skatat med den. då hade den fortfarande varit svartvit fast med lite övertoning i mitten. typ. tycker den ser ganska mysig ut. N:et är väl använt men jag blir glad iaf. rätt sugen på en tisha i samma stil. ska se om jag orkar..